31 Aralık 2021 Cuma

Almanca SEO

 Almanca SEO Çalışması



Twitter, İngilizce konuşulan dünyada ve Avrupa'nın diğer bölgelerinde Almanca SEO stratejilerinin popüler ve başarılı bir parçası olsa da, Almanya'da çok daha az popüler bir sosyal medya platformudur. Aslında, Birleşik Krallık'ta 16.7 milyon (tüm yetişkinlerin yaklaşık %32'si) ile karşılaştırıldığında, yalnızca 5,45 milyon Alman Twitter kullanıcısı var (yetişkin nüfusun sadece %7'sine denk geliyor). 

Twitter'ın Almanya'da benimsenmemesinin ardındaki nedenler, karakter sınırlaması ve yine o uzun Almanca sözcüklerden, bu tür halka açık bir forumda görüş ifade etmeye yönelik kültürel isteksizliğe kadar uzanıyor. Popülarite eksikliğinin altında yatan nedenleri anlamak zor olabilir, ancak gerçekten büyük bir bütçeniz yoksa, bunu tamamen Alman SEO stratejinizden çıkarıp diğer sosyal medyaya odaklanmak güvenlidir.

"Google'da değilseniz, internette değilsiniz!" – Almanca SEO ÇevirisiSadece web sitenizi Almancaya çevirmek Alman müşterileri çekmek için yeterli değildir!Birçok işletme web sitelerini tercüme ettirirken pencereden para atıyorlar.Almanca bir tercüman veya bir tercüme bürosu tutuyorlar, Almancalarını koyuyorlar. çevrimiçi sürüm ve sonra…hiçbir şey olmuyor. cırcır böcekleri Sitelerini kimse ziyaret etmiyor. Sıfır yeni iş. Şaşkın ve hayal kırıklığına uğramış, neyi yanlış yaptıklarını merak ediyorlar! 

Kurtarmaya Almanca SEO çevirisi Web siteniz dijital dünyamızdaki en önemli varlığınızdır! Çevrimiçi olarak gerçekleşen tüm işlemlerin %80'i bir Google aramasıyla başlar. Ancak Google, Almanca web sitenizi bulamazsa veya bunun kullanıcının arama sorgusuyla alakasız olduğunu düşünürse, Alman müşterileriniz de onu bulamaz. Arama motoru optimizasyonunun (SEO) kurtarmaya geldiği yer burasıdır. İngilizce veya Hollandaca web sitenizin Almanca'ya SEO dostu bir çevirisine mi ihtiyacınız var? Hadi konuşalım SEO dostu çeviriler için iş akışım 30 dakikalık ücretsiz keşif görüşmesi Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu açıklayalım Benzersiz satış teklifinizi (USP) ve ideal müşterinizi keşfedin Hedef kitlenizi anlayın (anket) Almanca bir anahtar kelime araştırması yapın.

En iyisini bulacağım İşletmeniz için Almanca anahtar kelimeler Bir anahtar kelime haritası oluşturun Her web sayfasına bir birincil anahtar kelime atadım Web metninizi çevirin ve dönüştürün Alman hedef kitlenize uygun yaratıcı ve ikna edici bir çeviri oluşturun Hedefli Almanca SEO en iyi uygulamaları Meta açıklamayı, meta başlıkları, ALT etiketlerini, resmi optimize edin dosya adları ve Almanca URL'ler – Almanca sayfadaki kopyanıza en iyi hedeflenmiş SEO uygulamalarını uyguluyorum Görüntü yerelleştirme konusunda tavsiyeler Kültürel tuzaklardan kaçının Ana dili Almanca olan ikinci bir kişi tarafından düzeltme yapılması.

Almanca kopyanızın kusursuz bir şekilde hatasız olduğunu garanti ederim - *isteğe bağlı Son kontrol Güncellenmiş Almanca web sitenizin yayına hazır olduğundan kesinlikle eminim Farklı ihtiyaçlar için farklı paketler Birinden birini seçin SEO dostu web sitesi çeviriniz için üç paket. Gerçek fiyat, tek tek web sayfalarının sayısına ve kelime sayısına bağlı olacaktır. SEÇ SEÇ SEÇ Benimle çalışırken avantajlarınız Merhaba, ben Silvia Schulz Anlamadığınız bir dilde bir web sitesi ile yabancı bir pazarda yeni müşterilere ulaşmak göz korkutucu olabilir.

Teknik ve pazarlama çevirilerinde 15 yıllık birleştirilmiş deneyimle , yerelleştirme, Almanca SEO ve içerik pazarlama konularında size rehberlik etmek için buradayım. Google'ın, güven oluşturan, dönüşümleri artıran, görünürlüğü artıran ve aşağıdakiler için ölçülebilir sonuçlar sağlayan web kopyasıyla arama motoru için optimize edilmiş Almanca web sitenizi sevmesini sağlayacağım. senin işin. Diğer Hizmetler Keşif araması talep edin Ad Adı Soyadı E-posta Teşekkür ederiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder