31 Aralık 2021 Cuma

Anahtar Kelime Planlama

 SEO anahtar kelime planlaması



Ana terimler ile uzun kuyruklu anahtar kelime planlama arasındaki farkı bilmiyorsanız, açıklamama izin verin. Ana terimler, genellikle daha kısa ve daha genel olan anahtar kelime öbekleridir - kiminle konuştuğunuza bağlı olarak, genellikle yalnızca bir ila üç kelime uzunluğundadırlar. Uzun kuyruklu anahtar kelimeler ise genellikle üç veya daha fazla kelime içeren daha uzun anahtar kelime öbekleridir.

Rekabet nedeniyle biraz daha zor olabilecek terimler dengesini anlamak, biraz daha gerçekçi olan terimlere karşı, uzun kuyruk ve ana terimlerin karışımının izin verdiği benzer bir dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır. Hedefin, bazı hızlı kazançlar sağlayan ancak aynı zamanda daha büyük, daha zorlu SEO hedeflerine doğru ilerlemenize yardımcı olan bir anahtar kelime listesi ile sonuçlanmak olduğunu unutmayın.

Anahtar Kelime Planlayıcı'da, düşündüğünüz anahtar kelimeler için arama hacmi ve trafik tahminleri alabilirsiniz. Ardından, Anahtar Kelime Planlayıcı'dan öğrendiğiniz bilgileri alın ve bazı boşlukları doldurmak için Google Trendler'i kullanın.

Anahtar Kelime Planlayıcı Doğru anahtar kelimeleri seçin Doğru anahtar kelimeler, reklamınızı doğru müşterilerin önüne çıkarabilir ve Google Ads anahtar kelime planlama size yardım etmek için burada. Anahtar Kelime Planlayıcı'ya gidin yazlık giysiler Fikir alın Sandaletler Mayolar Kot şortlar Anahtar Kelime Planlayıcı nasıl çalışır Anahtar kelime araştırması ve doğru terimleri seçme konusunda yardım alın. Yeni anahtar kelimeleri keşfedin Ürün veya hizmetlerinizle ilgili kelimeleri veya kelime öbeklerini arayın. Anahtar kelime araştırma aracımız, işletmenizle en alakalı anahtar kelimeleri bulmanıza yardımcı olacaktır. 

Önerilen anahtar kelimeler Giyim mağazası Moda perakendecisi ekleyin Araştırma anahtar kelimeleri ekleyin Anahtar kelime araştırma aracımız, belirli kelimelerin ne sıklıkta arandığı ve bu aramaların zaman içinde nasıl değiştiği konusunda size fikir verir. Bu, anahtar kelime listenizi gerçekten istediklerinize daraltmanıza yardımcı olabilir. "Perakende giyim" aramaları 8M 4M 2M Teklif tahminleri alın Anahtar Kelime Planlayıcı, reklam bütçenizi belirleyebilmeniz için her bir anahtar kelime için size önerilen teklif tahminlerini verir. 

Önerilen teklif Giyim mağazası $1,72 Planınızı yapın Beğendiğiniz anahtar kelimeleri bulduktan sonra, bunları reklam planınıza ekleyebilirsiniz. Planınızı ileride başvurmak üzere saklayın veya iş ekibinizle paylaşın. Hazır olduğunuzda, anahtar kelime planlama kampanyanızı sonlandırabilir ve başlatabilirsiniz. Anahtar Kelime Yarışması Giyim mağazası Orta Moda perakendecisi Düşük "Arama kampanyalarını hassaslaştırmak ve içeriğin alakalı kalmasını sağlamak için anahtar kelime trendlerini takip edebiliyoruz." - Brad Beiter - Başkan Yardımcısı Performans İçeriği, Performanslar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder